Vlieg naar Noord Cyprus Via Amsterdam

Vliegen naar Noord-Cyprus via Nederlandse luchthaven

A1CYPRUS biedt vluchten en pakketreizen aan van Amsterdam naar Noord-Cyprus met Turkish Airlines of Pegasus. Turkish Airlines en Pegasus vliegen naar Noord-Cyprus Ercan Airport via een stop over, u moet hierbij het vliegtuig verlaten u gaat in transit naar de volgende gate, er gaan GEEN directe vluchten naar Noord Cyprus.

Internationale overschrijving

Heeft u twijfels of problemen met vliegen via Turkse luchtvaartmaatschappijen omdat u van vliegtuig moet wisselen? Dit komt tot een einde, want na het lezen van deze duidelijke gids zult u niet twijfelen.

Beginnend bij het begin, is het uw keuze of u incheckt op de luchthaven of online, maar hoe dan ook, u moet naar de incheckbalie van Turkish Airlines gaan om uw koffer of andere bagage in te checken. Het is belangrijk om te onthouden dat zodra u uw bagage heeft ingecheckt, deze rechtstreeks naar Ercan gaat - u hoeft deze niet op te halen en opnieuw in te checken in Istanbul.

Na het inchecken gaat u zoals gewoonlijk door de luchthaven om naar de handbagagecontrole, paspoortcontrole te gaan en vanaf daar het vinden van uw juiste gate, en vooral op tijd zijn! Het vliegtuig wacht niet op je. Eenmaal in het vliegtuig moet u genieten van de vlucht zoals normaal, u hoeft zich geen zorgen te maken of in paniek te raken over waar u heen moet of wat u moet doen in Istanbul.

Zodra de vlucht landt, neemt u uw handbagage mee (onthoud dat uw koffer wordt verzorgd, tenzij anders aangegeven tijdns uw booking) en verlaat  het vliegtuig. Eenmaal uit het vliegtuig in Istanbul, moet u richting INTERNATIONAL TERMINAL TRANSFERS gaan, waar u de volgende gate naar uw aansluitende vlucht zult vinden. Het is begrijpelijk dat mensen soms verdwalen en dit kan u ook overkomen, dus als dat het geval is, is het belangrijk om niet in paniek te raken en gewoon hulp te zoeken. Er zal een helpdesk van Turkish Airlines beschikbaar zijn om al uw vragen over uw vluchttransfer te beantwoorden, maar als u deze niet kunt vinden, is er altijd wel ander vriendelijk personeel die u kan leiden naar de juiste plaats. Hoewel met de duidelijke borden en aanwijzingen op de hele luchthaven, zou het geen probleem moeten zijn.

Je gaat dan aan boord voor het laatste stukje met aankomst ERCAN AIRPORT, Noord-Cyprus

Wanneer u aankomt op de luchthaven van Ercan, loopt u een klein stukje overde landingsbaan / luchthaven naar de pasporrt controlle, en daarna als u door de paspoort controlle ben kunt u direct uw bagage ophalen en verlaat u de luchthaven via de vertrekdeuren naar buiten, 

Als u een transfer bij A1CYPRUS heeft geboekt, wordt u hier opgehaald door een van onze chauffeurs, via een naambord en hij zal u naar uw eindbestemming brengen,